Mirel Radoi Dinamo Fotbal intern

Reacția genială a lui Mirel Rădoi, când Dorin Goian s-a prezentat cu o Dacia la antrenament

  Dorin Goian a povestit cum a fost primit de vestiarul actualei FCSB.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 18:06

În martie 2005, Dorin Goian pleca de la FCM Bacău și semna cu Steaua. Cel poreclit ulterior ”Ministrul Apărării” a povestit care a fost primul contact cu vestiarul echipei patronate de Gigi Becali.

Suceveanul a povestit ce reacție a avut fostul selecționer Mirel Rădoi când a văzut o mașină Dacia în parcare, aceasta fiind a noului fundaș stelist.

Gândul meu a fost numai la Steaua. Am fost stelist de mic. Mi-am dorit enorm de mult să reuşesc. Îmi pare rău că nu mai aveţi filmările. Venisem cu domnul Chivorchian şi cu fratele meu. Era un puhoi de oameni de presă în faţa mea. Era filmarea de brâu în sus. Dacă filma cineva „beţele”… Să vedeţi cum îmi tremurau „gladiolele”. Tremuram de emoţie. Încercam să mă controlez, dar nu am reuşit.

La derby-urile cu Dinamo erau cele mai mari orgolii. Erau meciurile care într-adevăr contau. Se disputau de pe locurile 1,2 sau 3. Presiunea era foarte importante. 

Intrase Mirel în vestiar. Venisem cu o Dacie şi a întrebat: „Cine a venit cu cutia aia?” Nu m-a furat Bucureştiul pentru că am avut noroc să vin acolo cu soţia. A fost cu mine de la început”, a dezvăluit Dorin Goian la AS.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!