Dinamo Liga 1 Mircea Rednic Superliga

Câte puncte ar fi strâns Dinamo dacă nu primea goluri în minutele de prelungire

Dinamo, victima emoțiilor de final de partidă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:05
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:24

Mircea Rednic atrăgea atenția la finalul meciului cu Farul Constanța, scor 0-2, că echipa sa ar fi stat mult mai bine în clasament dacă nu ar fi încasat goluri în prelungirile meciurilor.

Statistica însă s-ar putea dovedi una cel puțin surprinzătoare. Dacă nu ar fi primit goluri în prelungirile partidelor, „câinii” ar fi ocupat aceeași poziție în clasament în momentul de  față.

Un singur lucru merită menționat. Dacă n-ar fi încasat goluri în minutele de prelungire ale partidelor, Dinamo ar fi putut fi acum în sferturile de finală ale Cupei României, competiție de unde a fost eliminată de FC Argeș, cu un gol marcat în prelungiri, scor final 1-2.

Cinci puncte pierdute de Dinamo în minutele de prelungire

În campionat, Dinamo a pierdut trei puncte cu Mioveni, după ce a primit două goluri în minutele de prelungire, la scorul de 0-1. Un alt meci în care roș-albii au capitulat în prelungiri a fost cel cu UTA (etapa 11) când au primit gol în prelungiri la scorul de 2-1 și au pierdut două puncte, meciul încheindu-se la egalitate, scor final 2-2.

Așadar, Dinamo a pierdut în totalitate cinci puncte în minutele de prelungire. Dacă adăugam aceste puncte celor deja existente descoperim că dinamo ar strânge un total de 17 puncte, ceea ce ar clasa-o pe trupa lui Rednic tot pe locul 15 în clasament. 

De fapt, marea problemă a lui Dinamo nu sunt golurile primite în prelungiri, ci faptul că nu reușește să marcheze, „câinii” având nu mai puțin de 11 meciuri fără gol marcat în 21 de partide disputate în acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!