Dinamo Iuliu Muresan Mircea Rednic Superliga

„Nu trebuie să mă iubesc cu Rednic!” Ce susținea Mureșan în aceeași zi în care l-a demis pe Rednic

Iuliu Mureșan a vorbit despre situația incertă de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 16:55
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:14

Iuliu Mureșan nu este mulțumit cu situația în care se află Dinamo la finalul anului. Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, acesta nu este de acord cu strategia lui Mircea Rednic pentru perioada de iarnă și a încercat să-i impună o altă cale pentru redresarea echipei, dar fără succes.

Mureșan: „S-au adunat mai multe lucruri pe care nu le pot face publice”

„Nu trebuie să mă iubesc cu Mircea Rednic, trebuie să colaborăm. Atât.

  • Iuliu Mureșan

Din păcate s-au adunat mai multe lucruri pe care nu le pot face publice. Jocul echipei mă supără, faptul că am venit cu un gând şi lucrurile s-au transformat.

Cu siguranţă nu este şi nu mă aşteptam la asta. Eu eram obişnuit cu altfel de rezultate, chiar credeam că se pot rezolva altfel lucrurile, dar iată că, din păcate locul pe care ne aflăm spune multe. Şi asta e o consecinţă a modului în care se desfăşoară lucrurile”, a declarat Iuliu Mureșan pentru fanatik

Administratorul special s-a opus și deciziei de a-i exclude din lot pe Steliano Filip (27 ani) și pe Cosmin Matei (30 ani), doi dintre cei mai experimentați jucători ai „câinilor”. De asemenea, s-au ridicat multe semne de întrebare cu privire la situația lui Mureșan la meciul dintre Dinamo și Farul, 0-2, când acesta a lipsit, acesta fiind prezent la toate partidele pe teren propriu, doar că Mureșan a ținut să clarifice acest lucru.

„Am avut o problemă personală. Una care nu putea fi amânată şi era stabilită încă dinainte de a veni la Dinamo. Sunt pe drumuri şi am de rezolvat nişte probleme personale în aceste zile, de asta nu am putut fi prezent la meci”, a precizat directorul special al „câinilor”.

Dinamo este al treilea club pe care Iuliu Mureșan îl conduce, după ce a ocupat o fucție oficială la CFR Cluj și FC Hermannstadt. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!