Ionuț Lupescu îi face praf pe șefii lui Dinamo: ”Se fac din ce în ce mai multe greșeli”

Ionut Lupescu Dinamo Superliga Ionut Lupescu, mesaj clar pentru jucatorii dinamovisti: "Va rog sa va respectati pe voi si sa fiti profesionisti! Deveniti un comando!"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:01
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:29

Dinamo este în paragină.

Fostul gigant al fotalului românesc este în impas financiar și sportiv, iar rezultatele sunt din ce în ce mai slabe. Echipa a terminat anul pe locul 15 în clasament, dintr-un total de 16 echipe.

În acest sens, conducerea lui Dinamo an decis înlocuirea lui Mircea Rednic, antrenor adus ca un salvator la echipă, cu Flavius Stoican, demis recent de FCU Craiova.

Doar Academica Clinceni are un sezon mai slab decât Dinamo, iar soarta celor două echipe pare soră cu retrogradarea. În acest sens, Ionuț Lupescu anunță că este doar vina șefilor lui Dinamo, pentru situația actuală a clubului.

”Dinamo, din păcate, îşi merită soarta unde este acum. Se fac din ce în ce mai multe greşeli. Nu numai că au fost greşeli în trecut, în continuare se fac greşeli şi de aia este Dinamo unde este.

(n.r. e vreo soluţie să iasă Dinamo din situaţia asta?) Dacă sunt tot oamenii care se implică acum şi se continuă în aşa fel, nu, dacă vor fi oameni mai competenţi, sper să fie bine, să facă treabă mai bună”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!