Fotbal intern

Prima reactie dupa ce Steaua a fost amenintata cu excluderea din campionat! "Speram ca decizia sa fie luata in contextul pandemiei"

Marian Luminare, presedintele AMFB, a avertizat clubul Steaua cu excluderea din campionat dupa declaratiile facute de Florin Talpan.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2020, 10:24
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2020, 10:30

Promovarea Stelei in Liga a 3-a este inca in ceata dupa conflictul creat intre Florin Talpan si Marian Luminare.

Juristul CSA a acuzat AMFB ca nu a inghetat sezonul din Liga a 4-a din cauza unor interese ascunse pe care le-ar avea Marian Luminare, iar acesta din urma a raspuns printr-o instiintare oficiala trimisa clubului Steaua, prin care ameninta echipa cu excluderea din competitie.

Marian Hincu, presedintele CSA Steaua, a intervenit si spune ca punctul de vedere al clubului a fost deja transmis catre AMFB printr-o scrisoare oficiala:

"Din punctul nostru de vedere, am intocmit o solicitare catre AMFB prin care le cerem sa incheie Liga a IV-a si sa ne declare castigatori. Le-am solicitat in scris.

Domnul Marian Lumanare ne-a spus ca nu s-a luat inca o decizie. 

Apoi, domnul Lumanare ne-a solicitat sa-i spunem daca punctul de vedere transmis de domnul Talpan este punctul de vedere al Stelei. I-am raspuns ca punctul nostru de vedere a fost transmis deja. 

Noi asteptam! Speram ca decizia sa fie luata in contextul pandemiei, sa fim declarati castigatori si sa promovam!" ,a declarat Marian Hincu, pentru Digi Sport.

Marian Lumianare ameninta Steaua cu 'excluderea din competitie' dupa declaratiile facute.

Modifică setările cookies