Fotbal intern

Prima REACTIE a lui Giovanni Becali dupa ce a fost testat POZITIV cu Covid-19: "Mi-a dat Gigi pastile de la clinica!" Care este starea fostului agent 

Asa cum www.sport.ro a dezvaluit in exclusivitate, cunoscutii impresari Giovanni si Victor Becali au fost depistati pozitiv cu Covid-19.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2020, 16:06
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2020, 16:22

In urma cu o saptamana, Giovanni Becali a fost in Italia, unde a intermediat transferul lui Valentin Mihaila la Parma. La inceputul acestei saptamani Giovanni si fratele sau Victor au efectuat teste, iar ieri inainte de meciul nationalei de tineret cu Malta au aflat ca sunt pozitivi.

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Fanatik, Giovanni Becali a declarat ca se simte bine si nu isi da seama unde s-ar fi putut infecta cu coronavirus. „Ma simt mult mai bine acum. Am avut noroc si cu varu-miu Gigi, care mi-a dat niste pastile de la clinica lui si m-am pus destul de repede pe picioare”.

Conform sursei citate, cei doi impresari ar fi urmarit meciul pierdut de echipa nationala in Norvegia la un restaurant din Pipera alaturi de aproximativ 20 de persoane. Foarte multi dintre acestia au fost ulterior despistati pozitiv cu Covid-19.


 

Modifică setările cookies