Razvan Burleanu FRF liga a doua Liga a II-a liga a treia Fotbal intern

Prima decizie majora luata de Burleanu in noul mandat: schimba sistemul competitional! "Trebuie sa avem 18 echipe. Ne vom asigura ca vor fi cat mai putine care se retrag"

Razvan Burleanu spune ca intentioneaza sa schimbe sistemul competitional al ligilor a doua si a treia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Aprilie 2018, 17:26
Data actualizarii: Miercuri 25 Aprilie 2018, 17:31

Castigator al unui nou mandat la sefia FRF, Razvan Burleanu, a luat o prima decizie majora. El spune ca intentioneaza sa schimbe sistemul competitional pentru liga a doua si liga a treia.

Burleanu vrea o liga secunda cu 18 echipe, fata de 20, cate sunt acum. El spune ca "FRF trebuie sa se asigure ca vor fi cat mai putine echipe care se retrag din campionat".

"Cu siguranta ca Liga a II-a trebuie sa fie cu 18 echipe. Este cel mai bun sistem. Liga a III-a trebuie intarita. Trebuie sa ne asiguram ca sunt cat mai putine echipe care se retrag din campiont.

Vom implementa pentru prima data in istoria fotbalului romaensc criterii de participare, criterii financiare si de infrastructua. Obiectivul este sa avem cat mai putine echipe care se retrag si ca toti jucatorii, antrenorii si personalul implicat sa isi primeasca banii", a spus Burleanu pentru FRF TV.

Doua echipe din cele douazeci ale Ligii a II-a, Olimpia Satu Mare si ASA Targu Mures, s-au retras in acest sezon.

Modifică setările cookies