Liga 1

Dinamo, înfrângere cu o formație din Liga 3. Care a fost echipa de start folosită de Flavius Stoican 

Dinamo București a jucat un meci amical împotriva formației CS Popești Leordeni, meci pe care l-a pierdut cu scorul de 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 16:42
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 16:53

Partida s-a desfășurat pe stadionul Ștefan cel Mare și a reprezentat o verificare pentru mai mulți jucători nou veniți, dar și pentru unii de la echipa secundă. 

Flavius Stoican a folosit această întâlnire pentru a testa fotbaliștii aduși în perioada de transferuri din iarnă, iar printre aceștia s-a numărtat și fundașul central Baptiste Aloe, care încă nu a semnat încă un contract cu "câinii roșii". 

Împrumutați de la CFR Cluj în această iarnă, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar au fost titulari. Pentru Dinamo, singurul gol al partidei a fost marcat de Igor Jovanovic, dintr-o lovitură de cap după un corner.

FORMAȚIIE DE START DINAMO: Chesneau - Buleica, Jovanovic, Grigore, Tomozei - Crețu, Rodriguez, Răducan - Bani, Amzar, Celar.

Pe parcursul întâlnirii au mai intrat pe teren Figueiredo, Fara, Matei, Pierret, Giafer, Stelea, Aloe, Țone, Mitran, Penescu, Floarea, Curea, Spînu

Modifică setările cookies