Oficialul campioanei CFR răspunde direct! Marius Bilașco: "Noi suntem echipa dezavantajată!" 

CFR Cluj joacă azi, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO, ultimul meci din Grupa D a Conference League. Partida începe la ora 19:45. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 13:18
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 13:22

CFR Cluj e lider în campionat cu 48 de puncte după 18 etape, iar FCSB, vicecampioana, se află pe locul secund, cu 40 de puncte. Mai multe voci din fotbalul românesc au susținut în ultimele două luni că trupa patronată de Ioan Varga a și fost ajutată de arbitri. În direct la Ora Exactă în Sport, Marius Bilașco, managerul sportiv al campioanei, și-a apărat echipa și a pretins că CFR e echipa dezavantajată în această ediție de campionat. 

Bilașco face echipă cu Dan Petrescu de mulți ani și i-a fost elev pe vremea în care formația lui Dumitru Bucșaru, Unirea Urziceni, câștiga campionatul. 

Marius Bilașco contraatacă! 

"Noi nu cred că avem de ce să fim acuzați. Am văzut într-un ziar o statistică elocventă și la subiect legată de greșelile de arbitraj. Aia trebuie să fie de referință pentru toate cluburile din România. Fazele sunt discutabile, suntem subiectivi când vine vorba de echipa proprie, dar cred că acele greșeli grave au fost foarte bine punctate în acest articol. 

Întotdeauna vor exista greșeli de arbitraj. Cu asta ne-am obișnuit. Până acum a fost cât de cât un echilibru legat de greșelile pro și contra. S-a tot discutat de acest aspect, au fost specialiști în arbitraj care au dezbătut aceste faze discutabilă. Ce pot eu să vă spun e că noi suntem o echipă dezavantajată în acest sezon. 

Eu vreau dă discutăm mai puțin de acest aspect. Avem așteptări mari ca de la introducerea VAR să mai eliminăm din aceste faze discutabile care pot influența decisiv o partidă. Noi suntem o echipă dezavantajată conform unor statistici făcute de oameni care au analizat fiecare echipă în parte cu arbitrajele din acest sezon", a declarat Marius Bilașco, joi dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Modifică setările cookies