Denis Alibec ar putea reveni în primul „11” al CFR-ului la meciul cu Jablonec (19:45, Pro X și VOYO)

Dan Petrescu a trecut peste conflictul cu Denis Alibec și nu este exclus să-l trimită pe teren încă din primul minut al meciului cu Jablonec din ultima etapă a grupelor Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 12:05
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 12:45

Relația dintre cei doi se deteriorase serios după ce Denis Alibec a părăsit banca de rezerve în timpul meciului cu Academica Clinceni.

Petrescu l-a exclus atunci din lot, însă după doar câteva zile s-a răzgândit și l-a reprimit pe atacant la antrenamente și nu este exclus ca acesta să înceapă titular meciul cu Jablonec.

„Asta e o întrebare pe care trebuie să i-o adresați lui Dan Petrescu. Eu știu că jucătorii sunt majoritatea valizi, cu mici excepții. În principiu, ar trebui să fie la alegerea antrenorului jucătorii pe care îi va introduce pe teren. Știți foarte bine că Dan Petrescu are acest privilegiu de a putea să decidă singur echipa și jucătorii care intră în teren”, a spus Bilașco la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

În ultima etapă a grupei, CFR Cluj va întâlni formaţia cehă Jablonec, joi, de la ora 19:45, pe teren propriu.

CFR Cluj a pierdut orice şansă de a se califica în faza următoare a Europa Conference League, aflându-se după 5 meciuri pe ultimul loc în Grupa D, cu un singur punct. Ierarhia este condusă de Alkmaar, cu 11 puncte, urmată de Randers (7 puncte) şi Jablonec (6 puncte).

  • 17 meciuri a disputat Alibec în tricoul lui CFR Cluj, în acest sezon, reușind să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă.
  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a atacantului, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies