Albion Rrahmani CFR Cluj Marius Bilasco Rapid Superliga Albion Rrahmani

Albion Rrahmani putea ajunge la alt club din Superligă: ”Asta a fost ideea”

Albion Rrahmani (23 de ani) a impresionat într-un timp foarte scurt la Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 09:51
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 09:51

În meciul cu CFR Cluj, câștigat cu 3-1, Rrahmani a făcut din nou spectacol în Giulești. A marcat o ”dublă” și a contribuit decisiv la golul marcat de Claudiu Petrila, după ce a deviat mingea centrată de Braun de pe partea dreaptă.

Kosovarul a ajuns la șase reușite în Superligă și este la egalitate cu alți patru jucători pe prima treaptă a podiumului din clasamentul golgheterilor.

  • Albion Rrahmani

Atacantul Rapidului putea ajunge, însă, la alt club din Superligă. CFR Cluj l-a avut în vizor pe kosovar, iar Marius Bilașco, oficialul fostei campioane, explică de ce nu a fost transferat Rrahmani în Gruia.

Albion Rrahmani putea ajunge la CFR Cluj!

Dan Petrescu și-a dorit atunci alt profil de atacant, motiv pentru care șefii CFR-ului s-au reorientat către Rangelo Janga.

”Nu trebuie să vedem lucrurile aşa, pentru că atunci aveam atacanţi. Noi căutam o extremă. Asta era poziţia pe care Dan Petrescu o ceruse. Mai mult decât atât, nu aveam buget de transferuri în acel moment. Dovadă că şi Rapid a dat bani pe el.

Noi am avut un buget pentru Ermal Krasniqi pe care ni l-am asumat, noi semnându-l în iarnă ca jucător liber. Asta a fost ideea.

Profilul de atacant pe care Dan Petrescu îl căuta era un clasic număr 9, gen Janga. Asta era filozofia. Normal că şi clubul s-a pliat pe ce a ales antrenorul ca şi stil, strategia echipei”, spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

VIDEO - Albion Rrahmani, după Rapid - CFR Cluj 3-1

Albion Rrahmani: ”Nu știu dacă voi sta mult aici”

Cu un discurs echilibrat la flash-interviu, Rrahmani a vorbit pe larg despre planurile sale la zona mixtă. În fața reporterilor, atacantul care face deja senzație în Giulești a spus că își dorește un transfer în cele mai puternice campionate ale Europei.

E un sentiment foarte bun când marchezi, în primul rând am câștigat trei puncte, puncte importante. E treaba mea să marchez și bineînțeles că mă simt bine. Nu m-am așteptat, CFR e o echipă foarte bună. Când eram la Ballkani am jucat contra lor în Conference League și știam mentalitatea lui CFR Cluj. Am marcat șase goluri și bineînțeles că mă simt bine aici. 

Mă simt ca acasă aici, iubesc Rapidul și fanii sunt grozavi. Nu știu dacă voi sta mult aici pentru că noi jucăm ca să avansăm în cariere, să mergem la echipe mari în Europa. De ce nu? Vreau să joc în primele cinci ligi ale Europei”, a spus Rrahmani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!