"Pot sa arate altceva in retur! Cererea lor e un pic fortata!" Reactia lui Ogararu dupa scandalul de la finalul partidei din barajul de promovare

Mostistea Ulmu a cerut rejucarea meciului, iar Ogararu a raspuns.

Steaua a reusit sa o invinga in deplasare pe Mostistea Ulmu cu scorul de 2-0 si are prima sansa la ajungerea in finala barajului contra castigatoare dintre CS Afumati si FCSB 2.

La finalul partidei, Mostistea Ulmu a cerut rejucarea partidei la o data ulterioara, motivand ca arbitrajul a influentat decisiv rezultatul final.

George Ogararu a respins ideea unei redisputari a meciului. Managerul Stelei spune ca Mostistea isi poate lua revansa in retur.

"Imi pare rau sa aud lucrul acesta. Eu cred ca a fost un meci foarte aprig disputat, cu ocazii de ambele parti. Au fost cateva faze incinse, poate si controversate. Asta cu rejucarea meciului si cu arbitrajul pro Steaua cred ca e putin fortata. Important este, din punctul meu de vedere, sa stie sa si piarda. Este o mansa retur in care poate sa arate, din nou, aceeasi forma si sa duca lupta pana la sfarsit.

Nu cred ca luam in calcul asa ceva, rejucarea, nu cred ca se poate lucrul acesta. E o calificare in doua manse. Cand a fost gandit acest sistem, s-a luat in calcul faptul ca se joaca acasa si in deplasare. Am avut un teren destul de dificil, o mocheta care nu stiu daca e potrivita pentru nivelul la care trebuie sa jucam. Cu toate acestea, ne-am adaptat, nu acuzam nivelul terenului. Ne-am adaptat, am jucat asa cum a trebuit. Cred ca acelasi lucru ar trebui sa-l faca si ei, sa se adapteze si sa castige meciul pe teren.

Arbitrii mai fac greseli. Si noua ni s-a intamplat de multe ori si nu am cerut rejucarea meciului. Cine face genul acesta de acuzatii greseste. Nu face parte din valorile noastre sa mergem sa influentam arbitrajul. Ba din contra, dorim sa fie arbitraje echitabile si meciul sa se transeze pe valoare. Greseala este omeneasca. Dorim sa ne uitam pe reluari. Si noi avem cateva faze care ni s-au parut cu decizii gresite. Dar, in febra meciului, in mobilitatea fazei, putem sa ne inselam”, a spus George Ogararu pentru Digi Sport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies