Fotbal intern

Marele regret al lui Bănel Nicoliță! Declarația emoționantă pe care o făcea înainte de a fugi în SUA

Bănel Nicoliță a părăsit România, iar acum se află în SUA, acolo unde muncește în domeniul construcțiilor pentru a se întreține.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 20:55
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 21:00

Potrivit informațiilor scurse în presă, fostul jucător de la FCSB ar fi măcinat de probleme financiare după ce și-ar fi cheltuit averea investind la echipa de fotbal din Făurei.

Puțini sunt însă cei care cunosc marele regret al lui Bănel Nicoliță, înainte de a lua decizia de a părăsi România.

  • Banel Nicolita

„Hai să vă spun sincer. Sunt un prost, recunosc, sunt un prost că m-am lăsat devreme, dar m-am ambiţionat când am auzit anumiţi oameni că zic că ei şi-au făcut echipă, că sunt buni. Mi s-a pus ceaţă. Eram în Cipru şi am spus stop!”, declara acum ceva timp fostul fotbalist de la FCSB, Bănel Nicoliţă.

Dragomir i-a oferit soluția lui Bănel Nicoliță pentru a fi ajutat de Gigi Becali! Propunerea fostului șef LPF

„Eu cred că a plecat și de frică și că nu mai avea ce să mănânce aici. Unde a avut, domne, zeci de mii? Se și cheltuiesc banii! Știți cum se duc? Dacă nu faci o afacere care să producă, care să îți aducă banii înapoi, banii se duc foarte ușor, iar el s-a dus să muncească. Nu este de râs. Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Muncește, își câștigă banii, că aici în România ce să faci? Aici ori reușești ori nu reușești și ești prăpădit toată viața că îți fuge și nevasta, cum s-a întâmplat la el, îți pleacă… copiii îi cer, nu ai de unde să le dai, e ca la balamuc. Locuri de muncă nu mai găsești aici.

Gigi Becali să le dea tuturor din istoria clubului bani? El dă la preoți și la biserici. Dar ar fi putut să se facă preot Bănel și atunci îl finanța Gigi Becali. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Și dacă îl caută cămătarii ce?”, a declarat Dumitru Dragomit pentru prosport.

Bănel Nicoliță e dublu campion cu formația lui Gigi Becali

Dacia Unirea Brăila, Poli AEK, FCSB, Saint-Eteienne, FC Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu-Mureș și Aris Limassol sunt echipele pe la care a trecut Bănel Nicoliță în cariera sa de fotbalist.

Bănel Nicoliță este dublu campion al României cu FCSB, club alături de care a mai câștigat o Cupă și o Supercupă a României.

Modifică setările cookies