Fotbal intern

Gigi Becali are concurență serioasă! Atacantul dorit de patronul de la FCSB e monitorizat de Borussia Dortmund

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 13:16
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 13:24

David Miculescu, fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, e monitorizat, conform presei din Arad, de Borussia Dortmund.

FCSB a încercat de mai multe ori să-l transfere pe fotbalistul de la UTA însă oficialii arădeni și antrenorul Laszlo Balint au susținut că nu e transferabil. Impresariat de Cătălin Sărmășan, David Miculescu a înscris de cinci ori în acest sezon pentru UTA, iar calitățile sale l-au făcut interesant și pentru echipe din campionate de top.

"Din informaţiile noastre, impresarul jucătorului, Cătălin Sărmăşan, are contacte cu grupări din trei campionate de top. Este vorba de Borussia Dortmund (Germania), Alaves (Spania) şi Bologna (Italia). Este de aşteptat ca în „mercato” din iarnă să sosească oferte concrete pentru transferul celui mai în vogă jucător din actualul lot al „Bătrânei Doamne", notează publicația aradon.ro

FCSB le-ar fi făcut celor de la UTA o ofertă de 600.000 de euro inițial, refuzată de arădeni, însă nu au renunțat să-l ia pe jucătorul care joacă la fel de bine și în banda stângă, dar și în spatele vârfului.

Miculescu este evaluat la 400.000 de euro de site-urile de specialitate. În acest sezon, Miculescu a marcat de cinci ori în 13 partide pentru echipa lui Laszlo Balint.

20 de ani are David Miculescu

În ultimii ani, Dennis Man și Adrian Petre sunt alți jucători crescuți de UTA care au ajuns la formația patronată de Gigi Becali. 

Modifică setările cookies