Banel Nicolita Dumitru Dragomir Gigi Becali Fotbal intern

Dragomir i-a oferit soluția lui Bănel Nicoliță pentru a fi ajutat de Gigi Becali! Propunerea fostului șef LPF

Plecarea lui Bănel Nicoliță în SUA, analizată de Dumitru Dragomir. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 21:23
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 22:07

Bănel Nicoliță (36 ani) a decis să părăsească România, iar în legătură cu plecarea sa în SUA au apărut diferite zvonuri. Unul dintre cele mai vehiculate în spațiul public este acela că fostul jucător al FCSB-ului avea datorii la cămătari și a fugit din țară de frica recuperatorilor. Însă, fratele lui Bănel susține că fostul fotbalist este în siguranță și că pe lângă alte activități în SUA, pregătește o grupă de copii și juniori. 

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir nu îl condamnă pe Gigi Becali pentru că nu își ajută fostul jucător să-și depășească problemele financiare. Iar fostul șef al LPF are un sfat pentru Bănel Nicoliță, să se facă preot pentru a-l impresiona pe patronul FCSB-ului. 

„Eu cred că a plecat și de frică și că nu mai avea ce să mănânce aici. Unde a avut, domne, zeci de mii? Se și cheltuiesc banii! Știți cum se duc? Dacă nu faci o afacere care să producă, care să îți aducă banii înapoi, banii se duc foarte ușor, iar el s-a dus să muncească. Nu este de râs. Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Muncește, își câștigă banii, că aici în România ce să faci? Aici ori reușești ori nu reușești și ești prăpădit toată viața că îți fuge și nevasta, cum s-a întâmplat la el, îți pleacă… copiii îi cer, nu ai de unde să le dai, e ca la balamuc. Locuri de muncă nu mai găsești aici.

Gigi Becali să le dea tuturor din istoria clubului bani? El dă la preoți și la biserici. Dar ar fi putut să se facă preot Bănel și atunci îl finanța Gigi Becali. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot! Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Și dacă îl caută cămătarii ce?”, a declarat Dumitru Dragomit pentru prosport.

Bănel Nicoliță a adunat 263 de meciuri în tricoul FCSB-ului, în 6 ani și jumătate petrecuți în Ghencea. Mijlocașul dreapta a mai evoluat trei sezoane în Franța, îmbrăcând de 28 de ori tricoul lui Saint-Etienne și de 20 de ori pe cel al lui Nantes. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!