Virale

Mesajul lui Bănel Nicoliță după ce s-a aflat că are probleme financiare și a părăsit România

Bănel Nicoliță traversează o perioadă dificilă în viața sa. Rămas fără bani după proiectul fotbalistic început la Făurei, fostul jucător de la FCSB muncește acum în străinătate pentru a se întreține.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 13:25
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 08:38

„Jardel” a dezvăluit că nu se mai află în România, însă a negat că motivul pentru care a părăsit țara ar fi fost acelă că intrase în vizorul cămătarilor, după ce imprumutase 100.000 de euro fără să-i mai restituie.

Mesajul lui Bănel Nicoliță după ce s-a aflat că are probleme financiare

„Într-adevăr, sunt plecat din țară, dar am văzut ce ați scris și ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuție în presă, iar aceasta este ultima mea declarație!

  • Ce raspuns a dat Banel Nicolita cand a fost intrebat despre adevarata Steaua . Banel are casa aproape de stadionul Ghencea

Vreau să știe toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine și nu am probleme, nici datorii… Și de asemenea vreau să se știe că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos și doar asta contează!”, a susținut Bănel Nicoliță, potrivit fanatik.ro.

Bănel Nicoliță e dublu campion cu formația lui Gigi Becali

Dacia Unirea Brăila, Poli AEK, FCSB, Saint-Eteienne, FC Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu-Mureș și Aris Limassol sunt echipele pe la care a trecut Bănel Nicoliță în cariera sa de fotbalist.

Bănel Nicoliță este dublu campion al României cu FCSB, club alături de care a mai câștigat o Cupă și o Supercupă a României.

CITESTE SI
Modifică setările cookies