VIDEO EXCLUSIV Un fost oficial de la FCSB, propunere pentru Liga 1: ”Nu poți să joci, pierzi automat cu 3-0”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 22:44
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 22:49

FCSB a pierdut la ”masa verde” disputa cu FC Voluntari din Cupa României, pentru că nu a putut strânge 13 jucători apți pentru această partidă, așa cum prevedere regulamentul.

Partida cu Farul, din campionat, a fost amânată din cauza numeroaselor absențe din tabăra vicecampioanei, club lovit de mai multe cazuri de COVID-19. Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, propune ca echipele care sunt în situația FCSB-ului să piardă la ”masa verde” meciurile la care nu se pot prezenta.

Helmut Duckadam, propunere pentru Liga 1

„Eu am spus-o de anul trecut. Domne, e problema ta cum îți gestionezi problemele de la club. Dacă nu poți să joci, pierzi automat 3-0 și cu asta terminăm orice discuție. Nu ai reușit să aliniezi 13 jucători, cum spune regulamentul, ai pierdut jocul. Cine nu poate, să piardă jocul și campionatul să meargă în continuare”, a spus Duckadam, la Ora Exactă în Sport.

FCSB mai primește și vești bune. La antrenamente au revenit Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea, aceștia fiind apți pentru meciul cu FC Argeș, de duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Pe lângă cei trei jucători reveniți, Edi Iordănescu îl are la dispoziție și pe Florin Tănase. Chiar dacă resimte unele dureri la gleznă, după accidentarea din meciul cu CS Mioveni, Iordănescu Jr. este dispus să își arunce în luptă căpitanul, în partida cu FC Argeș, dacă cele trei puncte vor fi în pericol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!