Semnal de alarmă pentru FCSB, înainte de primul meci de după ieșirea din carantină: ”Va fi o mică problemă”

Helmut Duckadam trage un semnal de alarmă pentru cei de la FCSB, după ce clubul a pierdut ”la masa verde” meciul din Cupa României cu FC Voluntari și a amânat partida din campionat cu Farul, din cauza cazurilor numeroase de COVID-19 de la echipă.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 18:27
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 18:30
Fostul mare portar crede că jucătorii lui Edi Iordănescu vor avea de suferit din punct de vedere fizic la primul meci oficial după ieșirea din carantină.
 

Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB

„Sunt și eu curios, încă nu știu cum se vor prezenta jucătorii. Să stai în izolare 14 zile... va fi greu. Cred că au nevoie de o perioadă de timp mai îndelungată ca să-și revină la cum erau inițial.

Chiar dacă nu au fost toate meciurile reușite, importante pentru ei erau cele trei puncte, ca să se țină aproape de echipele clasate pe primele locuri. Acum să vedem cum se vor comporta în următoarele meciuri. 

Zic eu că va fi o mică problemă, cu atâția jucători care au stat în izolare... nu va fi ușor. Au pierdut și o parte din pregătirea fizică. Vom vedea”, a spus Duckadam, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.
 
La antrenamente au revenit Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea, aceștia fiind apți pentru meciul cu FC Argeș, de duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.
 
Pe lângă cei trei jucători reveniți, Edi Iordănescu îl are la dispoziție și pe Florin Tănase. Chiar dacă resimte unele dureri la gleznă, după accidentarea din meciul cu CS Mioveni, Iordănescu Jr. este dispus să își arunce în luptă căpitanul, în partida cu FC Argeș, dacă cele trei puncte vor fi în pericol. 
Modifică setările cookies