Rapid Comisia de Licentiere licenta Viorel Duru Fotbal intern

Rapidul NU a primit licenta! Giulestenii raman inca un an in Liga a doua, daca nu castiga la APEL! Detalii:

Cu sau fara seicul yemenit la carma echipei, Rapidul continua lupta pentru promovarea in Liga I, fiind in acest moment pe locul doi al Play Off-ului din Seria I a ligii secunde. Cu toate acestea, giulestenii pot primi o veste crunta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 20:40
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 00:38

UPDATE, 00:10: Rapidul NU a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii I. Comisia de Licentiere condusa de Viorel Duru a decis ca Rapid Bucuresti sa nu primeasca licenta de participare in prima liga, din cauza unor datorii catre fotbalistii brazilieni Julio Cesar si Daniel Paulista, noteaza Digisport.

Comisia de Licentiere a FRF va sustine sambata o conferinta de presa!


Rapidistii asteapta cu sufletul la gura finalizarea sedintei Comisiei de Licentiere a FRF, care are termen pana la ora 24:00 sa anunte decizia in cazul dosarului depus de conducerea clubului giulestean.

Fanii Rapidului, care au mai trait o mare dezamagire in 2013, cand echipa a fost retrogradata din cauza datoriilor, pot primi acum o noua veste crunta, Viorel Duru opunandu-se acordarii licentei de participare in sezonul 2014/2015, noteaza Digisport.

In cazul in care Comisia de Licentiere va da aviz negativ Rapidului, clubul poate face apel, anuntul final urmand sa fie facut pe data de 17 mai. Acestia spera ca modelul Sagetii Navodari si a lui FC Brasov, care au primit licenta dupa apel, sa fie valabil si pentru ei.

Ultima instanta, in cazul in care clubul nu va primi licenta, va fi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Modifică setările cookies