Comisia de Licentiere a dat raspunsul! Ce se intampla cu Clinceniul daca va obtine promovarea vineri seara, dupa meciul cu FC Arges!

Comisia de Licentiere a dat raspunsul! Ce se intampla cu Clinceniul daca va obtine promovarea vineri seara, dupa meciul cu FC Arges!

Academica Clinceni a primit unda verde pentru a evolua in Liga I.

Academica Clinceni, echipa antrenata de Ilie Poenaru, una dintre favoritele la promovarea in Liga I, a primit unda verde din partea Comisiei de Licentiere a FRF. Asupra obtinerii licentei de catre echipa ilfoveana planau anumite necunoscute, dupa ce in spatiul public au aparut informatii in legatura cu o implicare a lui Gigi Becali, patron al FCSB, la Academica.

Potrivit Comisiei de Licentiere, Academica Clinceni indeplineste toate criteriile necesare pentru a juca in Liga I si nu exista niciun fel de conflict in privinta regulamentelor.

Vor juca la Clinceni in Liga I


Academica Clinceni poate obtine promovarea vineri seara, daca o va invinge pe FC Arges. In cazul in care vor ajunge pentru prima data in istoria lor in Liga I, ilfovenii vor juca la Clinceni. Ei lucreaza la modernizarea stadionului.

"Am obtinut licenta fara probleme, am primit hartie oficiala. Ni s-a dat acordul verbal ca putem sa jucam pe stadionul nostru, cu conditia sa facem numarul de locuri, adica tribuna care este in lucru deja, plus chestii minore pe legea 4, adica turnicheti functionali, pe care ii avem deja, camere, pe care le avem. Va trebui sa mai facem o camera anti-doping si o sala de conferinte pentru interviuri. Cam atat. La locurile pentru spectatori trebuie sa mai facem undeva la 2.000. Pana la inceperea campionatului o sa avem gata tribuna. In primul an o sa primim derogare pentru instalatia de nocturna si de incalzire a gazonului. Noi oricum in acest an avem un proiect aprobat de CNI pentru dezvoltare si facem stadionul si mai frumos decat acum", a spus Valentin Budeanu, vicepresedinte al Academicii Clinceni, pentru liga2.ro

"Academica si-a castigat acest drept de a evolua in Liga I numai si numai pe teren. Clinceniul are stadion, unul foarte cochet, chiar cu o baza de pregatire cum probabil putine echipe din Liga I se pot lauda. Avem patru terenuri de antrenament, dintre care doua cu nocturna, teren sintetic de dimensiuni mari si el cu nocturna, plus stadionul central, care va avea o capacitate de 4.700 locuri. Gazonul este impecabil, printre cele mai bune din tara", a mai adaugat Budeanu.

Clasamentul actualizat al Ligii a II-aFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT