Numai 8 sunt norocoase | Licentierea s-a incheiat in Liga Insolventa, 6 echipe nu au dreptul de participare in cupele europene. 99% sigur: o echipa din Play Out merge in UEL

Liga I Europa League licenta Liga Campionilor Viorel Duru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2016, 17:16
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2016, 18:06

Recursul lui Dinamo in privinta dreptului de participare in cupele europene a fost respins si de Comisia de Apel, astfel ca ultima sansa a "cainilor" poate veni de la TAS. In acest moment, in proportie de 99%, o echipa din Play Out va merge insa in preliminariile UEFA Europa League.

Procesul de licentiere in Liga I s-a incheiat astazi, iar FRF a anuntat lista finala a echipelor cu drept de participare in cupele europene.

Comisia prezidata de Viorel Duru nu i-a acordat lui Dinamo dreptul de a juca in cupele europene, in ciuda numeroaselor mesaje lansate de Ionut Negoita, care spunea ca a fost instiintat pe canale neoficiale de catre reprezentanti ai UEFA ca echipa sa va putea evolua in competitiile continentale.

De asemenea, nici ASA Targu Mures nu a primit licenta pentru Europa, astfel ca o echipa din Play Out, cea care va ocupa prima pozitie la finalul sezonului, va obtine calificarea in UEL.

In total, 9 echipe au cerut dreptul de a juca in cupele europene.

Lista echipelor care au primit licenta

1. Astra Giurgiu
2. Steaua
3. Pandurii
4. Viitorul
5. CSMS Iasi
6. CSU Craiova
7. FC Botosani
8. Concordia Chiajna

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!