Dinamo Europa League Ionut Negoita licenta Viorel Duru Superliga

Saptamana mare pentru dinamovisti! Negoita: "Asteptam raspunsul pentru licenta de Europa". Ce planuri are seful lui Dinamo in cazul unui raspuns negativ

Steaua - Dinamo, batalia pentru finala Cupei Romaniei, e LIVE la ProTV, miercuri, de la 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2016, 11:49
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2016, 12:12

Dinamovistii spera intr-o calificare in finala Cupei Romaniei in aceasta saptamana. "Cainii" vor sa ramana neinvinsi in fata Stelei in acest sezon si sa obtina accesul in ultimul act al competitiei maine, de la 21:30, IN DIRECT la ProTV.

Tot in aceasta saptamana, Dinamo mai trebuie sa primeasca o veste deosebit de importanta, spune patronul Ionut Negoita.

Scapati de povara insolventei, dinamovistii spera sa obtina in sfarsit dreptul de a participa in cupele europene. Clubul si-a platit datoriile inainte de termenul impus de UEFA, insa Tribunalul a declarat iesirea din insolventa dupa data limita. Ionut Negoita sustine ca oficiali ai Forului European i-au spus ca echipa va putea juca in Europa, in timp ce Viorel Duru, presedintele Comisiei de Licentiere a FRF, are alta varianta.

Pentru Dinamo, aceasta va fi insa "Saptamana mare".

"Asteptam un raspuns pana la sfarsitul saptamanii. Daca va fi unul negativ, mergem la TAS, mai avem cai de atac", a spus Ionut Negoita la Digisport.

"Am luat legatura cu directorul general al departamentului de licentiere UEFA. Cine poate fi mai important decat acea persoana? Domnul Duru? Cu tot respectul, nu cred. Acea persoana, care e cea mai importanta, dupa ce a vazut toate documentele, a zis: aveti dreptate, v-ati facut platile. Puneti in spate toate aceste argumente la dosarul de licentiere si Federatia ar trebui sa va dea licenta de jucat in Europa. Noi suntem de acord", spunea patronul lui Dinamo in urma cu circa o luna.

"Daca UEFA spune, scrie negru pe alb ca Dinamo poate participa in competitiile europene incepand cu sezonul 2016-2017, evident ca lucrurile se deblocheaza", a fost raspunsul lui Viorel Duru pentru seful lui Dinamo.

Modifică setările cookies