Anuntul lui Reghecampf dupa titlul 25! A decis daca mai sta la Steaua si din vara! A spus totul LIVE la Sport.ro:

Laurentiu Reghecampf a spus ce va urma la Steaua dupa ce clubul a castigat al doilea titlu consecutiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 17:54
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 19:41

Antrenorul a precizat clar ca va ramane la Steaua si din vara, asa cum il obliga contractul. El a lasat sa se inteleaga si faptul ca are oferte, la fel si o parte dintre jucatorii clubului.

CE VA URMA

"Eu consider ca sunt foarte multe echipe bune si nu cred ca Astra si Petrolul ar fi spus 'nu' daca puteau lua campionatul. Eu raman sa iau si al treilea titlu de campion in Romania. Vom juca din nou trei tururi preliminarii in Champions League, stiu sigur ca vom intalni o echipa mult mai puternica in play-off decat ce vom juca in celelalte tururi.

Dar trebuie sa fim puternici si sa ne pregatim bine. Am hotarat sa dam liber catorva jucatori care au dus greul pana acum. Cu Pandurii vor lipsi mai multi jucatori si vom avea in teren oameni care nu au prea jucat regulat in acest sezon. Ei vor avea dorinta sa demonstreze ce pot si ca pot juca la Steaua. Vor fi cam 6-7 jucatori care vor avea liber.

Vrem sa depasim 80 de puncte anul acesta. Nu stim cum vom petrece, deocamdata avem alte prioritati in momentul de fata. Vreau sa ma bucur cu acesti jucatori minunati, de la numarul 1 pana la numarul 30. Dupa ce vom termina acest sezon vom trage linie si vom vedea ce vom face si din sezonul urmator.

Eu am spus de foarte multe ori: atata timp cat am un contract si voi respecta ce am in contract, eu voi face asa cum am spus. In viata trebuie sa iei decizii, asa ca eu am luat decizia sa raman. Sunt multi jucatori care au oferte, oameni care isi doresc sa ajunga in campionate foarte puternice, sa nu credeti ca noi nu avem oferte. Vom analiza foarte bine ce avem de facut si sper sa luam cele mai bune decizii", a spus Reghecampf la emisiunea Ora Exacta de la Sport.ro

RIVALELE

Dupa ce a spus clar ce va urma la Steaua, antrenorul a vorbit si despre rivale:

"Au fost oameni din fotbal care comentau ca nu vom mai merge la fel anul acesta, dupa ce am jucat in pregatire. Pentru noi era important sa fim pregatiti, nu sa batem pe linie in amicale. In Romania, campionatul e foarte foarte bun: sunt cateva echipe bune, iar restul sunt la mijloc si se lupta. Undeva, campionatul este bun.

FC Brasov, ma gandesc la ei, au facut surprize cu echipele mai bune. Eu stiu bine cate echipe se bat cu noi, stiu ce isi doresc oamenii care investesc in fotbal. Noi daca am fi facut pasi gresiti, probabil ca am fi fost penalizati: insa noi am jucat bine, am avut cele 10 puncte avans cu trei etape inainte de final - acesta e ritmul unei adevarate campioane", a spus Reghecampf la Sport.ro.

Modifică setările cookies