Imagini incredibile cu Gigi Becali la inmormantarea lui Ion Dichiseanu! A fost asaltat de oameni si a inceput sa imparta cu bani

Imagini incredibile cu Gigi Becali la inmormantarea lui Ion Dichiseanu! A fost asaltat de oameni si a inceput sa imparta cu bani

Ion Dichiseanu a fost inmormantat in cursul zilei de sambata! 

Actorul a fost condus pe ultimul drum, iar la Biserica au fost familia, dar si prietenii sai apropiati. Slujba si inmormantarea au avut loc la Cimitirul Bellu din Capitala, iar actorul a fost inmormantat cu onoruri militare. 

Printre apropiatii care au venit sa il conduca pe ultimul drum s-a numarat si Gigi Becali, cel care a vorbit despre Ion Dichiseanu, exprimandu-si regretul: "L-am cunoscut, aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stateam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu stiu daca mergea la Biserica". 

Ion Dichiseanu si-a dorit ca masina mortuara sa fie condusa de o femeie imbracata in alb, iar dorinta i-a fost respectata. Intrebat despre decizia actorului, Gigi Becali a comentat: "Nu se face asa ceva. Daca asa a vrut, nu vreau sa zic mai mult!"

La plecare, Becali a fost asaltat de mai multi oameni care i-au cerut bani, iar patronul a scos un teanc din buzunar si a inceput sa ii imparta. 

Sursa foto: Libertatea.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies