Granzii se bat pe un puști talentat de la FC Argeș, internațional U15

Ianis Pârvu FC Arges Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 09:39
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 09:49

Argeșul dă în continuare talente pe bandă rulantă pentru fotbalul românesc. 

Argeșul a fost mereu o zonă care a dat jucători mari fotbalului românesc, iar antrenorii din zonă au știut mereu cum să șlefuiască talente. Și în prezent, echipa din Trivale mizează pe mai mulți tineri care au un potențial imens de creștere. Dintre aceștia, Ianis Pârvu, în vârstă de doar 14 ani, impresionează deja și e convocat constant la naționala U15 a României. 

Mijlocașul alb-violeților evoluează la Liga Elitelor U 16 și va fi cooptat în lotul echipei secunde a clubului, care evoluează în Liga a treia, sub comanda fostului fotbalist de la FC Argeș și Rapid, Constantin Schumacher, jucător care excela prin execuțiile fine. 

"În urma evoluțiilor pe care le-a avut la această categorie de vârstă, sportivul pregătit de tandemul Cătălin Oprea - Mihai Ariciu a fost cooptat în această iarnă în lotul echipei secunde a clubului FC Argeș", notează pagina de Facebook a celor de la FC Argeș.

FCSB și CFR se luptă pentru semnătura lui Ianis Pârvu

Din informațiile www.sport.ro, granzii din fotbalul românesc îl monitorizează pe Ianis Pârvu. FCSB și CFR îl urmăresc cu atenție pe mijlocaș și sunt gata să le facă ofertă celor de la FC Argeș. 

Pârvu va juca la naționala U15 care va efectua un stagiu de pregătire la Mogoșoaia, între 26 februarie și 3 martie. Tinerii tricolori vor juca și două meciuri de pregătire împotriva Moldovei, programate pe 1 și pe 3 martie.

Reprezentativa Under 15 a României e condusă de antrenorii Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru și Victor Ene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!