VIDEO EXCLUSIV | Epic fail! Schumacher vs Dani Coman, la 11 metri, fază antologică povestită chiar de executant

Momentul în care Constantin Schumacher a fost anticipat de Dani Coman, la loviturile de departajare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 13:23
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 14:26

Invitat marți dimineața la emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro X, Constantin Schumacher a avut surpriza de a revedea un moment antologic din fotbalul românesc, unul în care chiar el a fost protagonist. 

Celebra "scăriță" din confruntrea Rapid - FC Argeș 1-3, din optimile Cupei României (27 noiembrie 2002), le-a rămas pe retină multor fani ai fotbalului românesc.

"Robocop", stăpân pe situație

Schumacher evolua la Rapid, în timp ce "Robocop" Dani Coman, amicul său și fost colegapăra poarta piteștenilor.

"Este un moment de neuitat", a spus Mihai Mironică, moderatorul emisiunii, pentru ca apoi secvențele cu Dani Coman blocând mingea cu nonșalanță, printr-un stop pe piept, să fie comentate chiar de Schumacher. 

Schumacher: "Dani știa că e posibil să fac una din asta"

"Dacă nu făceam așa, nu mai aveai ce să-ți amintești. E o amintire pe care Dani (n.r. - Dani Coman, acum președinte la Hermannstadt) o ține mai bine aminte, eu voiam să nu mi-o amintesc. 

Am avut multe faze de acest gen, când ne jucam după antrenamente. Dani știa că e posibil să fac una din asta", și-a amintit Schumacher. 

FC Argeș a ajuns până în semifinale 

În 2002, în meciul care a avut loc la Ploiești, Rapid şi FC Argeş s-au întâlnit în optimile Cupei României. Partida a ajuns să se decidă la loviturile de departajare, acolo unde Constantin Schumacher a mizat pe un artificiu tehnic, o "scăriță". 

Doar că în fața sa se afla prietenul Dani Coman, care i-a anticipat execuția. Cu un calm de neînchipuit, portarul piteștean a oprit pe piept mingea trimisă de Schumacher, iar FC Argeș a avansat în sferturile de finală ale competiției K.O., a trecut apoi și de FCM Bacău (5-1 / 0-0), dar a fost eliminată în semifinale de FC Național (0-4 în deplasare / 2-1 acasă). 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies