Echipa Nationala Ciprian Tatarusanu edi iordanescu Nationala

Revenire spectaculoasă la echipa națională? Edi Iordănescu, în tratative cu un stranier: „Voi avea o discuție cu el”

Selecționerul României vrea să conteze pe toți jucătorii importanți.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 09:20
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 09:26

Încă de când a preluat echipa națională, Edi Iordănescu (43 ani) a preciat că selecția nu va fi făcută pe baza vârstei, și că orice jucător valoros, care poate ajuta prima reprezentativă, este binevenit. Iar în acest sens, selecționerul României dorește să-l convingă pe Ciprian Tătărușanu (36 ani) să revină la echipa națională.

Iordănescu Jr. ar fi vrut să-l aibă la dispoziție și pe Ștefan Radu (35 ani), doar că antrenorul este conștient că fundașul lui Lazio este ferm pe poziți, iar pista este închisă. 

Edi Iordănescu: „Vreau să văd viziunea lui Tătărușanu”

„Sunt pus să găsesc soluţii şi vor fi rezultate sau scuze. Scuzele nu stau în picioare şi caut soluţii. Am fost privaţi de un jucător foarte bun ani de zile, mă refer la Ştefan Radu, dar e opţiunea lui. Cred că ar fi avut lucruri de dat la naţională, aportul lui la jocuri. Nu bat la uşi închise.

În ce-l priveşte pe Tătăruşanu, voi deschide un canal de discuţie cu el să văd viziunea lui. Dar sunt decizii personale. 

De Ştefan Radu am fi avut parte nevoie de el, îmi pare rău de anii pierduţi de el la echipa naţională. Îmi pare rău de un incident izolat între el şi o persoană”, a declarat Edi Iordănescu pentru TelekomSport. 

Dacă tot va călători în Italia pentru a discuta cu Tătărușanu, selecționer are de gând să-i vadă la treabă și pe ceilalți jucători români care evoluează în Serie A și Serie B.

Edi Iordănescu: „Voi fi 8 zile în Italia”

„Vor fi opt zile în Italia. Patru de Serie A, patru de Serie B, la jucătorii noştri. M-a ajutat puţin şi programul, calendarul. La Sassuolo voi fi la antrenamente, la Inter - Sassuolo e primul meci. Discuţiile cu Chiricheș vreau să fie mai profunde, să clarificăm anumite aspecte, să analizăm. Voi ajunge la Parma, la Atalanta, la Cagliari, la Pisa, încerc să-i cuprind cât mai bine şi după jocurile amicale voi mai face o deplasare în Turcia, apoi Grecia, pentru că avem jucători.

Vreau să văd sarcinile pe care le au, structura lor de joc. Timpul va fi inamicul meu, sunt obişnuit să lucrez zilnic cu jucătorii mei. Acum trebuie să optimizez totul”, a mai spus Edi Iordănescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!