Gigi Becali aruncă un buzdugan în poarta CFR-ului! Răspunsul patronului de la FCSB când a fost întrebat despre titlu

Gigi Becali cfr FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:38
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:46

FCSB se află la 10 puncte de liderul CFR după 21 de etape. 

Discursul lui Gigi Becali despre titlu a căpătat de multe ori nuanțe surprinzătoare. Dar, în ultimul timp, omul de afaceri pare un tip realist care ia în calcul toate coordonatele contextului.

Știe că CFR beneficiază de un lot cu fotbaliști cu o vastă experiență, dar știe și că Dan Petrescu deține resursele necesare pentru a scoate cea mai bună versiune din elevii săi.

Întrebat ce șanse mai are FCSB la titlu, Becali a răspuns pe larg.

"Sunt trei părți. Prima, cea mai importantă, cred că vom lua titlul. A doua, șansele sunt mici, 10 puncte sunt multe, dar atât timp cât ești la mâna ta, nu e problemă. După care, mai vine și a treia parte. Când ești la mâna ta, trebuie să speri. Și mai e încă o parte, care te descurajează, ei au experiență, noi avem mai mulți copii. 

Vezi? Am zis mai multe etape! Prima pe care am spus-o e intuiția. Intuiția mea e că Dumnezeu va face. Dacă este după oameni, îl iau ei. Dacă e după Dumnezeu, îi luăm noi. Omenește, sunt mai puternici decât noi și au experiență mai mare.

Echipa lor e foarte puternică. Ei deja au un nucleu de jucători, e o echipă foarte bine legată. E adevărat că Petrescu face antrenamentele pe care le face. Ce, cu Șumudică n-au câștigat 7 meciuri la rând?", a declarat Gigi Becali, luni după-amiază la televiziunea Digi Sport. 

CFR Cluj a efectuat în această pauză competițională mai multe transferuri, dar cel mai important mesaj dat de Ioan Varga, patronul echipei, către rivale a fost că l-a ținut pe Dan Petrescu, dorit în decembrie la națională.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!