Liga 1

„Nu are voie acolo! Singura echipă la care nu are voie să meargă!” Gigi Becali i-a interzis lui Nedelcu transferul la un club din Liga 1

Dragoș Nedelcu (24 de ani) vrea să revină în Liga 1 și a luat deja legătura cu Gigi Becali în acest sens. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:35
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:10

Împrumutat la Fortuna Dusseldorf în iulie 2021, Dragoș Nedelcu nu a reușit să se impună în a doua ligă din Germania și vrea să se întoarcă în Liga 1, după cum a dezvăluit chiar Gigi Becali.

Fotbalistul român i-a cerut acordul finanțatorului de la FCSB pentru a putea semna cu o altă echipă din Liga 1, iar Becali nu a ezitat să îi ofere aprobarea sa.

Gigi Becali: „Nu are voie la echipa aia!”

Deși a fost de acord ca Nedelcu să semneze cu o altă echipă, Gigi Becali i-a pus o singură condiție fotbalistului român. Mai exact, i-a interzis să semneze cu CFR Cluj, rivala la titlu, după cum a dezvăluit chiar el. 

„Habar n-am unde merge, nu știu. M-a sunat MM, a zis că a vorbit cu Nedelcu, că vrea să vină în România și trebuie să-i dau acceptul. Am zis să-i dea acceptul, numai singurul lucru e că n-are voie la CFR. 

MM a zis că și la Craiova. Singura la care n-are voie să meargă e la CFR, atât. Nu e bine ca un jucător al tău să-l dai acolo. În rest, accept să meargă oriunde”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

10 meciuri a strâns Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf în 2. Bundesliga, în șapte dintre acestea fiind titular

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies