Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Keșeru: "Luăm campionatul? Mai bag 5 milioane!"

Claudiu Keseru FCSB Gigi Becali Superliga Claudiu Keșeru
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:37
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:17

Patronul de la FCSB a anunțat ce se va întâmpla cu Claudiu Keșeru, atacantul care l-a nemulțumit în prima parte a acestui sezon.

Claudiu Keșeru (35 de ani) a revenit la FCSB în vară, după ce s-a despărțit de Ludogorets, iar în primele cinci meciuri a marcat patru goluri. Totuși, forma atacantului nu a mai fost aceeași ulterior, iar internaționalul român a prins tot mai puține minute.

La finalul anului trecut, Gigi Becali anunța că vrea să se despartă atât de Budescu, cât și de Keșeru, ambii având salarii foarte mari. 

  • Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru rămâne la FCSB până la finalul sezonului

Dacă de Constantin Budescu s-a despărțit deja, patronul de la FCSB spune că va miza în continuare pe serviciile lui Claudiu Keșeru, urmând să ia o decizie în cazul său la finalul sezonului actual.

"Nu vreau să risc banii familiei. Și atunci ce fac? Budescu, hai la revedere, nu mai dau 25.000 pe lună. Vine Keșeru, un jucător de care mai avem nevoie de el, îl ținem până în vară. 

Vedem care e situația. Avem șanse, luăm campionatul? Ia mai bagă încă 5 milioane dacă luăm campionatul și mai luăm 2-3 jucători. N-ai luat? Stai, tată, în Conference League", a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • 1,5 milioane de euro e cota de piață a lui Keșeru, conform Transfermarkt
  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Keșeru cu FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!