Fotbal intern

Gigi Becali o amenință pe Galatasaray: „Banii îi iei de la UEFA sau FIFA, la comisii!” 

Oficialii lui Galatasaray nu și-au respectat angajamentul cu privire la transferul lui Olimpiu Moruțan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:39
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:13

Gigi Becali l-a vândut vara această pe Olimpiu Moruțan (22 ani) la Galatasaray. Omul de afaceri a încasat 4.2 milioane de euro pe jucătorul său, plus bonusuri de performanță de 1.5 milioane de euro pentru că clubul din Istanbul s-a calificat în grupele Europa League. Doar că turcii nu au livrat banii promiși în contul FCSB-ului.

Însă Becali susține că se aștepta la acest scenariu și este convins că, în cele din urma, își va primii banii pe Olimpiu Moruțan. 

Becali: „I-am zis lui Vali Argăseală să dea un singur telefon”

„De ce să fiu supărat? Când vinzi în Turcia și în Arabia, trebuie să știi că nu iei banii. Banii îi iei la UEFA sau la FIFA, la comisii. Eu știam asta. Nu e problemă, nu îi iei imediat, dar în 3-6 luni tot îi iei. 

La turci și arabi trebuie să te aștepți că iei banii mai târziu. Noi nu mai stăm să mai întrebăm. I-am spus lui Vali Argăseală să dea un singur telefon, apoi la comisii”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport

În acest sezon, Olimpiu Moruțan a bifat 24 de prezențe pentru Galatasaray, în toate competițiile, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere 3 pase decisive. Doar că prestațiile sale nu au putut să ajute clubul din Istanbul să iasă din pasa proastă, în prezent aflându-se pe locul 13 în campionat, cu doar 27 de puncte după 21 de etape. 

Modifică setările cookies