Gica Hagi Echipa Nationala de Fotbal Romania Fotbal intern

Gică Hagi, discurs vehement la adresa naționalei: „Nu putem nici să glumim, nici să zâmbim!” Ce l-a nemulțumit

Gică Hagi a vorbit despre naționala României după ce a retrogradat în Liga C din Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 10:32
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 10:29

În frunte cu Edward Iordănescu, naționala a câștigat ultimul duel din Liga B din Nations League cu Bosnia și Herțegovina (4-1) în Giulești, dar cu toate acestea a retrogradat din cauza rezultatelor slabe din iunie.

Întrebat dacă există ceva bun în faptul că România a retrogradat, putând să evolueze, astfel, cu țări precum Insulele Feroe, Kosovo sau Luxemburg, Gică Hagi a oferit un răspuns direct și dur.

Hagi: „Trebuie făcut ceva”

„(n.r. Poți să găsești ceva bun în retrogradarea asta?) Nu poate să existe nimic bun! Nimic! Nu putem nici să glumim, nici să zâmbim, nici măcar... trebuie să ne gândim foarte serios cum vom arăta în următorii ani, la cum trebuie să arătăm.

A trecut o perioadă de toleranţă, au trecut nişte ani mulţi şi e clar că la un moment dat trebuie să faci ceva. Oricine, că e conducător, antrenor, că e jucător, suporter, toată lumea trebuie să gandim că da..”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, potrivit Orange Sport.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies