Gabi Balint a împlinit 60 de ani. Dezvăluire savuroasă: "De multe ori, asta visez!" 

Gabi Balint Gabi Balint 60 interviu Gabi Balint Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 12:57
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 13:27

Fostul mare atacant al naționalei României a mărturisit într-un interviu, mai în glumă - mai în serios, care ar fi cauza viselor sale. 

Fostul mare atacant al Stelei, Gavril Pele Balint, împlinește azi, 3 ianuarie, 60 de ani.

Balint a jucat la ediția Campionatului Mondial din Italia, 1990, unde tricolorii au ajuns până în optimile de finală, fază în care au fost eliminați de reprezentativa Irlandei, la loviturile de departajare. 

Mărturisirea lui Gabi Balint, la 60 de ani

"Mi se par foarte mulți ani, eu încă mă simt tânăr în interior. Visez că trebuie să intru pe teren, că am meci. Chiar recent am visat că eram cu naționala, cu domnul Ienei, și doctorii m-au dat inapt, eram foarte supărat.

De multe ori visez că trebuie să înceapă meciul și eu n-am ajuns sau că nu-mi găsesc ghetele. Mi-au zis psihologii că poate fi o consecință a faptului că m-am retras devreme, din cauza unei accidentări", a declarat Gabi Balint, pentru Steaua TV. 

  • În prezent, Gabi Balint e analist sportiv la televiziunea Digi Sport. 

Balint a marcat două goluri pentru selecționata lui Emerich Ienei și Cornel Drăgușin, o reușită cu Camerun (1-2) și una cu Argentina (1-1), meciuri din Grupa B de la Coppa del Mondo. 

Marcator al golului al doilea în celebra finală cu FC Barcelona, Balint a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai Stelei în anii ’80, alături de care a câștigat cinci titluri de campion, patru cupe ale României, dar și Supercupa Europei, în 1987.

Într-un interviu exclusiv Steaua TV, Gavril Pele Balint a rememorat cele mai importante momente din cariera sa, dar a și dezvăluit ce planuri are la 60 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!