Gabi Balint a sters pe jos cu naționala României! Ce a avut de spus fostul internațional după remiza rușinoasă cu Liechtenstein

Gabi Balint EURO 2024 Liechtenstein nationala Romaniei de fotbal EURO 2024 Gabi Balint / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 00:37
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 00:43

Naționala României a terminat la egalitate, scor 0-0, cu selecționata din Liechtenstein, vineri seară, pe stadionul "Steaua" din Ghencea. 

A fost ultimul meci amical înainte de participarea la Campionatul European din 2024. Această prestație a stârnit critici vehemente, printre care și cea a fostului internațional Gabi Balint, care a avut un discurs dur la adresa tricolorilor.

Gabi Balint: „Am tratat ocaziile ca niște amatori”

Fostul mare internațional Gabi Balint a criticat dur prestația echipei naționale și a scos în evidență lipsa de profesionalism în tratarea ocaziilor și performanța sub așteptări a unor jucători cheie.

  • Mircea Lucescu, Gabi Balint / Foto - Gabriel Chirea

„Au fost niște ocazii pe care le-am tratat ca niște amatori. Au abuzat de centrări, aiurea. Puteam să încercăm niște combinații. M-a surprins că n-am fost în stare să driblăm un adversar. Totuși, erau adversari... Hai să nu le zicem amatori, dar... Adversari cu valoare modestă și să nu poți să-i depășești. Așteptam mai mult de la toți. Coman a jucat, dar n-a reușit mai nimic, e prea puțin pentru echipa națională. Când o să dea un randament ca la echipa de club,” a declarat Gabi Balint, conform Digi Sport.

Drumul spre EURO 2024

Rezultatul de egalitate cu Liechtenstein vine după un alt meci amical fără goluri împotriva Bulgariei și ridică semne de întrebare asupra eficienței ofensive a echipei naționale. România își îndreaptă acum atenția spre EURO 2024, unde va întâlni echipe puternice în Grupa E: Ucraina, Belgia și Slovacia.

Campionatul European din Germania 2024 va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie și va oferi suporterilor o acoperire completă a competiției.

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!