Gabi Balint propune o surpriză în echipa României: "Titular în locul lui Răzvan Marin!" 

Gabi Balint Razvan Marin Romania Ucraina EURO 2024 Gabi Balint / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 19:31
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 19:31

România - Ucraina se joacă la Munchen, luni, de la ora 16:00, în grupa E de la EURO 2024. Meciul va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.

Fostul internațional Gabi Balint (61 de ani) a încercat să creioneze un prim 11 al naționalei României pentru meciul de debut de la EURO 2024 contra Ucrainei.

Gabi Balint a făcut primul 11 al României pentru meciul cu Ucraina

Balint propune un prim 11 cu Bogdan Racovițan titular în locul lui Andrei Burcă, fundaș central care a acuzat probleme medicale în ultimele săptămâni. De asemenea, fostul mare atacant al Stelei spune că l-ar vedea pe Ianis Hagi în primul al naționalei, în locul lui Răzvan Marin.

"Pentru postul de fundaș central e între Nedelcearu și Racovițan sau chiar Rus, dar eu cred că Racovițan este în fața lui Nedelcearu. Racovițan mi se pare mai atletic, mai potrivit la meciul cu Ucraina. Pe urmă, vedem.

Pușcaș titular? Nu. Eu cred că Drăguș e mai potrivit, mai rapid, mai tehnic, poate să creeze ceva. Pușcaș e un jucător mai fizic și cam atât. Eu pe Drăguș îl văd în formă, e atacantul pe care m-aș baza.

Între Mihăilă și Coman? Categoric aș merge pe Mihăilă în meciul cu Ucraina pentru că e mai rapid, mai perpendicular pe poartă, avem nevoie de jucători rapizi și cred că Mihăilă ar fi mai potrivit.

Man sau Ianis Hagi? Aș face comparație între Răzvan Marin și Ianis Hagi. Toată lumea va zice că sunt subiectiv, dar sincer aș juca cu Ianis în locul lui Răzvan Marin. Îl văd pe el mai potrivit la începutul acestei campanii. Categoric, un mijlocaș defensiv va fi Marius Marin. Șut n-are experiență la echipa națională, n-aș risca cu el", a spus Gabi Balint, la Digisport.

  • Echipa lui Gabi Balint: Niță - Rațiu, Racovițan, Drăgușin, Bancu - Hagi, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Mihăilă

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!