George Tucudean Viitorul Superliga

George Țucudean a dat verdictul! Echipa din România cu condții de ”cluburi mari”

George Țucudean (30 de ani) s-a retras prematur din fotbal, iar acum se ocupă de afacerile sale, departe de fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 09:28
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 09:35

În România, acesta a jucat pentru UTA Arad, Dinamo, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul și CFR Cluj. Fostul atacant este de părere că Gică Hagi are, la baza sa din Ovidiu, cele mai bune condiții pentru performanță.

„Când ajungi acolo, când îl ai ca antrenor, uiţi tot ce ai învăţat şi reiei totul de la capăt. Este numărul 1. Trăieşte pentru fotbal, visează fotbal, mănâncă fotbal, vorbeşte ore întregi, zile, săptămâni doar despre fotbal. Este dedicat sută la sută. 

Condiţiile de acolo, de la baza de la Ovidiu, sunt condiţii de cluburi mari. Este cel mai bun club din ţară, unul în care orice copil de la Academie are ocazia să crească sănătos şi într-un mediu de cazare, şcolarizare şi antrenament care să-l pregătească pentru performanţă. 

La Academia Gheorghe Hagi este corect ceea ce se întâmplă, dar pentru a realiza mai mult în Liga 1 îi este greu doar cu tineri”, a spus George Țucudean pentru Specialarad.ro.

Chiar dacă s-a retras la 29 de ani, Țucudean are cu ce să se mândrească. Este de cinci ori campion al României și mai are în palmares două Cupe ale României și două Supercupe.

Pentru echipa națională a marcat de trei ori, în zece partide.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!