FANTASTIC! Apare un nou stadion DE LUX in Romania?! Proiect uluitor si planuri uriase anuntate oficial

FANTASTIC! Apare un nou stadion DE LUX in Romania?! Proiect uluitor si planuri uriase anuntate oficial

Inca o arena de lux poate fi construita in Romania si odata cu ea, poate reaparea si o echipa disparuta in urma cu ceva timp. 

Orasul Bacau vrea sa revina pe harta fotbalului romanesc, astfel ca autoritatile locale au in plan constructia unui stadion modern, cu o capacitate de 18-19 000 de locuri si 550 de locuri de parcare.

Stadionul Munincipal din Bacau are deja planurile facute si ar arata ca o adevarata bijuterie pentru Romania. Cu ocazia constructiei sale, ar fi 'reinviata' si echipa locala, FCM Bacau. 

Fostul presedinte al clubului FCM Bacau a vorbit despre stadionul de ultima generatie. 

"Am vazut peste tot anunturi ca se vor construi in orasele Romaniei stadioane, sali de sport. La Constanta, la Iasi, la Timisoara, nu mai stiu pe unde. Deocamdata sunt proiecte, dar avem si noi proiect la Bacau pentru un stadion de Categoria a 4-a la fotbal si care va avea o pista de atletism pe care sa putem organiza si Campionate Mondiale.

Culmea este ca la noi stadionul avea deja o multime de avize primite pentru o arena de 19.000 de locuri ultramoderna, dar nu s-a avansat. De ce? Nu stiu!

Dar acum avem promisiunea CNI ca vom fi ajutati, iar daca am inteles eu bine, costul ar fi undeva la 27-28 de milioane de euro. Daca vom avea stadionul gata in urmatorii patru ani, sunt 100% convins ca pana atunci vom avea timp sa construim si echipa de Liga 1", a spus Aurel Damian. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 5 decembrie: 8.072 cazuri noi de persoane infectate. Nou record de pacienți la ATI
BRAT

Modifică setările cookies