Aerostar Bacau Gabi Tamas Liga a 2-a U Cluj Universitatea Cluj Liga 2 ACUM Aerostar Bacau 0-1 "U" Cluj! GOOOL Goga! "U" Cluj deschide scorul dupa 15 minute de dominatie a gazdelor!

Aerostar Bacau 0-1 "U" Cluj! Victorie cu emotii pentru echipa lui Tamas! Goga, eroul de la Bacau!

Urmarim si comentam impreuna cele mai tari meciuri din Liga a 2-a pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 17:14
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 19:29

AEROSTAR BACAU 0-1 "U" CLUJ

Min. 90+6: Fluier final la Bacau. Echipa lui Adrian Falub se impune cu 1-0 dupa golul lui Goga. Gabi Tamas a iesit de pe teren in minutul 78, accidentat.

Min. 60: GOOOL "U" Cluj! Goga deschide scorul din interiorul careului mic, dupa 15 minute in care cei de la Aerostar Bacau au dominat. 

Min. 46: S-a reluat partida din prima etapa a Ligii a 2-a. 

Min. 45: Pauza la Bacau. 

Min. 1: A inceput meciul. Jucatorii celor doua echipe au tinut un moment de reculegere in memoria fostului fotbalist al Universitatii Cluj, Gabi Jula. 

Echipele de start:

Aerostar Bacau: Anca Trip – Corban, Yabre, Bobaru, Muresan – Chirila, Chelaru – Otelita, Gavrila, Ilie – Vraciu

"U" Cluj: Mutiu – Ferreira, Tamas, Luchin, Muresan, Neciu – Maneran, Novac, Negrean, Golan – Gavra


Aerostar Bacau si "U" Cluj debuteaza in noul sezon al Ligii a 2-a intr-un meci direct, pe terenul nou-promovatei din Moldova. 

Ambele echipe vin dupa o vara plina, in care au realizat numeroase transferuri. De altfel, moldovenii se bazeaza pe faptul ca "U" Cluj ar putea sa nu dea dovada de omogenitate, iar ei spera sa profite de acest lucru. 

De cealalta parte, Adrian Falub considera ca are la dispozitie un lot competitiv, in fata caruia fiecare dintre echipele adverse va incerca sa dea totul. 

Meciul dintre Aerostar Bacau si "U" Cluj este programat de la ora 17:30 si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!