Narcis Raducan Marius Lacatus Poveștile sport.ro Steaua Bucuresti Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV Episod genial cu Narcis Răducan de la primul cantonament cu Steaua București. Cât vorbea Lăcătuș la telefon și cum a luat legătura cu părinții săi

Narcis Răducan a fost invitatul lui Andru Nenciu la „Poveștile Sport.ro”.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 11:48
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 11:47

Fostul mijlocaș ofensiv a ajuns la Steaua București în vara anului 1995, fiind transferat de la AS Bacău, unde a câștigat trei titluri de campion: 1995/96, 96/97, 97/98.

Episod genial cu Narcis Răducan de la primul cantonament cu Steaua București. Cât vorbea Lăcătuș la telefon și cum a luat legătura cu părinții săi

Primul cantonament pe care l-a susținut Răducan la Steaua București a fost la Forban, un complex sportiv al clubului din Predeal. Fostul jucător a povestit cum a vrut să le transmită părinților săi că s-a acomodat, evidențiind că le-a trimis o scrisoare și că a ajuns înaintea ei în orașul natal, Focșani.

„(n.r. - Care e primul lucru pe care l-ai făcut când ai știut că vei juca la Steaua)” Sigur, îmi sunam părinții, dar lasă-mă 10 secunde să-ți spun ce s-a întâmplat. 

Am fost la Forban în primul cantonament și bineînțeles că telefonul nu-l prindeam, că era unul singur și eram 20 de inși. Vorbea Lăcătuș 20 de minute, că era Lăcătuș și așa mai departe. Prindeam și eu ultimul. 

Și am trimis o scrisoare de la Forban și am ajuns înaintea scrisorii. Le-am spus că m-am acomodat, totul e okay... și am citit-o împreună acasă! Dacă era ca acum cu Whats App-ul... Era extraordinar”, a spus Narcis Răducan.

Narcis Răducan și-a făcut debutul la CSM Focșani

În ianuarie 1994, fostul mijlocaș a părăsit-o pe CSM Focșani și a făcut pasul la FC National, ca în iulie să ajungă la Selena Bacău, iar un an mai târziu la Steaua București.

La formația „roș-albastră”, Narcis Răducan a fost legitimat doi ani și și-a continuat parcursul fotbalistic la FCM Bacău, Rapid București și Electromagnetica.

În iulie 2005, a făcut pentru prima dată pasul în afară la AEK Larnaca, iar în 2006 a evoluat și la AEK Limassol, ca în 2007 să se întoarcă în România, la Ceahlăul, unde s-a retras jumătate de an mai târziu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!