VIDEO EXCLUSIV Cum se comportă Narcis Răducan cu fiul său la meciuri: „E un sfat și pentru ceilalți părinți!” La ce s-a referit fostul mijlocaș

Iustin Răducan, fiul fostului mijlocaș ofensiv, Narcis Răducan, evoluează pentru CSA Steaua din vara anului 2022 în eșalonul secund al campionatului din România.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 19:48
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 20:24

Narcis Răducan a fost prezent în cadrul emisiunii „Poveștile Sport.ro”, moderată de Andru Nenciu, unde a vorbit, printre altele, și de fiul său și cum se comportă cu privire la meciurile lui.

Cum se comportă Narcis Răducan cu fiul său la meciuri: „E un sfat și pentru ceilalți părinți!” La ce s-a referit fostul jucător

Fostul jucător de la Steaua București a spus despre actualul jucător al CSA Stelei, Iustin, că evidențiază faptul că este mult prea exigent în anumite momente, dar chiar și așa, Narcis Răducan pare că a găsit cheia.

„Comportamentul meu este următorul. Eu stau sus și îmi notez pe telefon ce nu-mi place. Apoi discutăm seara după meci. Și e lista mare tot timpul. Îmi spune 'tu ești prea exigent'. Încerc să mă limitez și să fiu pozitiv, că știu foarte bine modul cum se discută cu un copil. 

E un sfat și pentru ceilalți părinți.

Trebuie în primul rând să scoți lucrurile bune, apoi punctezi și unde a greșit și apoi iarăși trebuie să fie un soi de încurajări, chiar dacă nu le găsești trebuie să existe. Sunt momente în care nu am ce să-l laud, dar trebuie să le urmez, că trebuie să urmez procedura pentru a asimila aceste lucruri”, a spus Narcis Răducan.

Narcis Răducan și-a făcut debutul la CSM Focșani

În ianuarie 1994, fostul mijlocaș a părăsit-o pe CSM Focșani și a făcut pasul la FC National, ca în iulie să ajungă la Selena Bacău, iar un an mai târziu la Steaua București.

La formația „roș-albastră”, Narcis Răducan a fost legitimat doi ani și și-a continuat parcursul fotbalistic la FCM Bacău, Rapid București și Electromagnetica.

În iulie 2005, a făcut pentru prima dată pasul în afară la AEK Larnaca, iar în 2006 a evoluat și la AEK Limassol, ca în 2007 să se întoarcă în România, la Ceahlăul, unde s-a retras jumătate de an mai târziu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!