VIDEO EXCLUSIV „Era cel mai dificil!” Narcis Răducan a vorbit la Poveștile Sport.ro despre patronul cu care a lucrat cel mai greu

După ce s-a retras, fostul mijlocaș a ocupat poziții înalte în cadrul mai multor cluburi.

Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 17:05
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 17:26

Narcis Răducan a fost invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea „Poveștile Sport.ro”, unde a vorbit, printre altele, despre cel mai dificil patron cu care a lucrat la echipele la care a ocupat funcții importante.

„Era cel mai dificil!” Narcis Răducan a vorbit la Poveștile Sport.ro despre patronul cu care a lucrat cel mai greu

În perioada 2012 - 2014, fostul mijlocaș a fost președinte la Oțelul Galați, iar omul de afaceri, Dan Adamescu, era finanțatorul clubului în acel moment. 

„Eu cred că cel mai greu mi-a fost cu Adamescu. Era cel mai dificil, dar era plăcut. Era un tip care te înfășura fără să-ți dai seama. Mă suna des, vorbeam o oră la telefon. Era un tip bine organizat, de la care am învățat multe”, a spus Narcis Răducan.

Narcis Răducan și-a făcut debutul la CSM Focșani

În ianuarie 1994, fostul mijlocaș a părăsit-o pe CSM Focșani și a făcut pasul la FC National, ca în iulie să ajungă la Selena Bacău, iar un an mai târziu la Steaua București.

La formația „roș-albastră”, Narcis Răducan a fost legitimat doi ani și și-a continuat parcursul fotbalistic la FCM Bacău, Rapid București și Electromagnetica.

În iulie 2005, a făcut pentru prima dată pasul în afară la AEK Larnaca, iar în 2006 a evoluat și la AEK Limassol, ca în 2007 să se întoarcă în România, la Ceahlăul, unde s-a retras jumătate de an mai târziu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!