VIDEO EXCLUSIV "El vrea recital de exterioare! Ca să ce!?" Discurs dur al lui Gigi Becali în privința lui Budescu. Anunțul făcut în direct

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 12:32
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 13:09

Constantin Budescu (32 de ani) nu l-a mulțumit pe Gigi Becali. 

Evoluția lui Budescu din meciul cu FC Voluntari (0-0), duminică seara, într-o partidă din etapa a 15-a a Ligii 1, l-a enervat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali.

Budescu a fost repartizat pe postul de atacant central, o poziție incomodă, și a fost unicul fotbalist al vicecampioanei care a mai adus un plus de creativitate. 

După 66 de minute a fost schimbat de antrenorul Edi Iordănescu. Becali a spus la Ora Exactă în Sport că Budescu nu va mai rămâne din vară la FCSB. 

Gigi Becali, iritat de evoluțiile lui Budescu 

"Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: 'Vai, ce exterior!' Ce exterior?", a declarat Gigi Becali, luni dimineață, la Pro X. 

Gigi Becali spusese că nu mai vorbește despre jocul echipei 

În momentul în care Gigi Becali l-a instalat antrenor pe Edi Iordănescu, succesorul lui Dinu Todoran, patronul roș-albaștrilor a promis că nu va mai analiza jocul echipei. Din acel moment, omul de afaceri a mai făcut-o însă de trei ori. 

FCSB e pe locul secund în campionat după 15 runde disputate, în spatele campioanei CFR Cluj. Ardelenii au acumulat 39 de puncte, în timp ce elevii lui Edi Iordănescu au strâns 3 de puncte.

Pe poziția a treia a clasamentului Ligii 1 se află Universitatea Craiova, cu 29 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!