Liga 1

„Puteam chiar să învingem astăzi!” Gabi Tamaș, încrezător în forțele Voluntariului 

Voluntari și FCSB au remizat în etapa a 15-a a Ligii 1, 0-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 23:40
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 00:11

Voluntari și FCSB s-au întâlnit în etapa a 15-a a Ligii 1, iar ilfovenii au reușit să îi smulgă un punct echipei pregătite de Edi Iordănescu. Însă Gabi Tamaș crede că Voluntariul putea să obțină toate cele trei puncte contra roș-albaștrilor, având în vedere ocaziile pe care și le-a creat.  

Suntem o echipă greu de bătut, s-a văzut și la CFR și azi cu FCSB. Cred că este o performanță pentru Voluntari, nu știu dacă după un tur de campionat au terminat pe un asemenea loc. Sper să continuăm pe drumul pe care ni l-am propus. 

Nu aș vrea să comentez echipa Stelei (n.r. - FCSB) astăzi. Noi ne bucurăm că nu am luat gol și că ne-am creat câteva ocazii de gol. Puteam chiar să învingem astăzi. 

Intrebați-l pe Budescu cum a fost să joace contra mea, el intră în mine. Cu toții îl știm pe Budi, este un jucător extraordinar, cu execuții. 

Am zis înainte de meci, hai să nu pierdem ca să terminăm turul pe un loc de playoff. Am facut-o bine astăzi și ne-am bătut de la egal la egal cu FCSB. 

Este o mică problemă în atac pentru că ne-am creat ocazii cu Pitești și cu FCSB, poate ne lipsește ultima pasă. Dar sper că problemele acestea se vor rezolva, sunt mici, nu sunt foarte mari”, a declarat Gabriel Tamaș la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul doi în Liga 1, cu 31 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului CFR. În timp ce Voluntari ocupă poziția a cincea, cu 25 de puncte. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies