CSM București, învinsă de Metz în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Neagu, cea mai bună marcatoare

CSM Bucuresti Handbal Metz Handball Fotbal intern CSM București
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 18:59
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 19:41

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa franceză Metz Handball, cu 27-24 (15-14), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a făcut un ultim sfert de oră foarte slab şi este la un pas de eliminare din competiţie.

Prima repriză a fost una echilibrată, ''tigroaicele'' conducând o singură dată la două goluri, 12-10, în timp ce echipa din Hexagon a avut avantaj în marea majoritate a timpului, dintre care de trei ori la diferenţă de două goluri, 3-1, 6-4, 14-12 (patru goluri consecutive).

CSMB, învinsă de Metz

În actul secund, CSMB a reuşit să se desprindă la două goluri, 20-18 (min. 43), dar a urmat un scurtcircuit care a permis oaspetelor să înscrie cinci goluri consecutive (20-23, min. 49), pentru ca în min. 57, Metz să aibă 27-22 pe tabelă. CSM Bucureşti a reuşit două goluri pe final şi speranţa încă pâlpâie într-o prestaţie de excepţie în retur, potrivit Agerpres.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri pentru CSMB, Trine Jensen Oestergaard 4, Emilie Hegh Arntzen 3, Monika Kobylinska 3, Crina Pintea 2, Grace Zaadi Deuna 1, Elizabeth Omoregie 1, Jennifer Maria Gutierrez Bermejo 1.

Laura Glauser a încheiat cu 9 intervenţii (31,03%), iar Evelina Eriksson a avut 2 (22,22%).

Pentru Metz Handball au punctat Chloe Valentini 7, Kristina Jorgensen 7, Sarah Bouktit 7, Anne Mette Hansen 2, Alina Grijseels (care va juca din vară la CSM) 1, Louise Katharina Vinter Burgaard 1, Emma Jacques 1, Lucie Granier 1.

Portarul Hatadou Sako a avut nu mai puţin de 18 intervenţii (45%).

Meciul a fost arbitrat de bulgarii Gheorghi Doicinov şi Iulian Goreţov, iar delegaţi EHF au fost slovaca Zuzana Fuleova şi spaniolul Vicente Breto Leon.

  • Manşa secundă se va juca la Metz, pe 4 mai.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!