Cosmin Contra Dinamo Pablo Cortacero Fotbal intern Cosmin Contra, fost selecționer al României și antrenor la Dinamo

Contra nu uită și nu iartă! Mesaj virulent când a fost întrebat de spaniolul Cortacero 

Cosmin Contra, atac dur spre Cortacero 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 11:40
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 12:06

Cosmin Contra a rămas cu un gust amar după perioada în care a fost tras pe sfoară de spaniolul Pablo Cortacero, la Dinamo. 

Fostul selecționer spera la începutul sezonului trecut că poate transforma gruparea din Ștefan cel Mare într-una de top, care să se bată la primele locuri, însă nu a găsit un climat compatibil cu marea performanță.

Cu jucători neplătiți, condiții de Liga a treia și promisiuni neonorate din partea nucleului spaniol, Contra a plecat de la Dinamo după câteva luni și a promis că nu se va mai întoarce vreodată, scârdbit de ceea ce i se întâmplase.

Contra: "Nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea pe Cortacero"

Devenit observator UEFA, timișoreanul s-a stabilit în Spania și spune că deocamdată se simte foarte bine.

”Din România nu m-a căutat nimeni, sunt foarte liniștit aici la Madrid, după ce s-a întâmplat la Dinamo, cu Pablo Cortacero.

Nu m-am întâlnit cu el și nici nu vreau, pentru că nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea pentru ce mi-a făcut mie la Dinamo. Prefer să nu-l mai văd niciodată și să stau eu liniștit”, a spus Cosmin Contra, pentru Digi Sport.

După ce a părăsit-o pe Dinamo, în luna decembrie, Contra a purtat discuții pentru a prelua formația spaniolă Alaves, dar și câteva echipe din Golf. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!