Liga 1

Iuliu Mureșan le dă speranțe jucătorilor dinamoviști! "Își pot recupera banii!" Ce spune de situația lui Anton

Președintele de la Dinamo a dat detalii despre situația actuală a echipei.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 23:47
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 23:54

Venit la Dinamo în această vară pentru a pune lucrurile în ordine, fostul conducător de la CFR Cluj a spus că probleme pe care le-a găsit în Ștefan cel Mare au fost numeroase, însă acum totul începe să fie din ce în ce mai bine.

"Mi s-a părut un meci bun pentru liga a doua. Sigur, ei nu pot să promoveze, dar nu cred că nici sportiv, nici administrativ. După accidentarea lui Alibec nu au mai reușit să tina de minge, din păcate, iar golul a venit că un lucru normal. Sper totuși că la retur să aibă o evoluție mai bună si să se califice.

  • Iuliu Mureșan le dă speranțe jucătorilor dinamoviști! Își pot recupera banii! Ce spune de situația lui Anton

După pararea mea, nu e diferență mare între Young Boys și CFR. Eu nu cred că e o ruptura, fiindcă noi facem declarații pozitive, care reflectă realitatea. Cele 6 puncte din clasament stau că dovada. Jocul echipei, de asemenea. Faptul că nu putem să facem transferuri e o problema, dar mergem mai departe. Acum sunt mult mai puține probleme fata de acum o luna, să zicem", a spus Iuliu Muresan, la digisport.

Laude pentru vedeta Sorescu

 

"Sigur că aportul lui Deian Sorescu e foarte important, alături de ceilalți cu experiență, Filip, Rauta, alături de cei tineri care joacă doar de 3 etape în Liga 1, veniți din Liga a 3-a. Clubul nu poate să dea bani din urma, e interzis în insolventa. Și dacă aș putea și aș vrea, administratorul juridic ar bloca banii și i-ar redirecționă în altă parte, unde e spune planul. Totuși, rezultatele mă susțin. Ei pot lua banii integral pe viitor, după ce se rezolvă tot, dar vom face după lege", a mai spus Iuliu Mureșan.

Anton, ca și plecat de la Dinamo?!

"Anton a revenit azi la antrenamente după ce i-a recomandat doctorul 10 zile de pauza și dacă va mai fi jucătorul lui Dinamo ne vom bucură. Cred că va fi declarat liber de contract, dar noi ne-am dori să rămână. Au fost niște contract enorme la Dinamo, nu pot să spun mai multe, dar ceva nu se leagă. Un club din Spania poate putea să plătească salariile alea, dar în România, nu se poate așa ceva", a spus Iuliu Muresan, pentru sursa citată.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies