Liga 1

"M-au întrebat niște scouteri de ce 'New Dinamo' e pe bancă!" Giovanni Becali, dezvăluiri uluitoare

Agentul a vorbit despre situația de la Dinamo.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 22:32
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 22:37

Impresarul a făcut un anunț care nu o să le placă faniilor din Ștefan cel Mare, în ciuda faptului că a anunțat a lăudat proiectul faniilor. Giovanni Becali își aduce aminte că existau jucători în Stefan cel Mare care aveau probleme cu jocurile de noroc, însă nu a vrut sa dea nume.

"I-am ajutat mult pe acești băieți cu tot felul de ghete, cu tot felul de probleme. Am avut băieți care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească datoriile. Asta a fost în urmă cu mulți ani și nu trebuie să spun despre ce e vorba.

  • M-au întrebat niște scouteri de ce 'New Dinamo' e pe bancă! Giovanni Becali, dezvăluiri uluitoare

Eu i-am zis în urmă cu 3-4 ani lui Negoiță să meargă pe mâna tinerilor, să iasă în presă și să spună că Dinamo vrea să rămână în Liga 1, pe un loc bun, dar să dea drumul la „New Dinamo”. Aveam la un meci Dinamo – Steaua niște scouteri, iar aceștia m-au întrebat de ce „New Dinamo” e pe bancă…

DDB face ceea ce nu a făcut Negoiță. Insolvența i-a forțat să facă acest lucru, iar acești tineri cresc încet, încet…Bani i-a făcut tot jocul lui Dinamo la meciul cu Clinceni. Nu mai spun de Sorescu, de Grigore… Răuță, Moldoveanu. Vreo 9 jucători de la Dinamo au contract cu firma noastră", a spus Giovanni Becali la ProSport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies