VIDEO Conflictul din Ucraina le-a reamintit de Revoluația din 1989: „Suntem pregătiți de orice! Trebuie să ne apărăm țara!”

Gabi Balint și Miodrag Belodedici au vorbit despre bombardamentele lui Vladimir Putin din Ucraina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 19:09
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 19:14

Joi, 24 februarie, jucătorii emblematici ai Stelei au sărbătorit 35 de ani de la câștigarea Supercupei Europei în fața lui Dynamo Kiev, 1-0, grație golului reușit de Gică Hagi din lovitură liberă, în minutul 44. 

Însă Gabi Balint a mărturisit că această vestivitate a fost umbrită de bombardamentele pe care Vladimir Putin le-a ordonat în Est-ul Ucrainei. Fostul câștigător al Cupei Campionilor a precizat că aceste evenimente tragice i-au amintit de Revoluția din 1989.  

„Ne umbrește această vestivitate. Știrile nu sunt bune deloc, nu știm ce se va întâmpla mai departe. Suntem aproape și noi. Deocamdată stăm liniștiți, dar suntem pregătiți pentru orice. 

Când a fost revoluția ne-au convocat la club, la 5 dimineața. Când am văzut armele am zis că noi plecăm în vacanță, dar doctorii, maseurii au primit armele. Când e nevoie să-ți aperi țara nu mai contează. 

Am văzut niște imagini care te cutremură. Nu le înțeleg”, a declarat Gabi Balint. 

Legat de evenimentele din Ucraina a avut un cuvânt de spus și Miodrag Belodedici. Fostul apărător al „Generației de Aur” nu a fost surprins de acțiunea lui Vladimir Putin și a accentuat că dorința omului va fi întotdeauna aceea de a cuceri.

„Suntem oameni, oamenii s-au războit. De când există istoria suntem pregătiți pentru război, vrem să cucerim. Parcă ne lipsește violența, ne lipsesc războaiele”, a precizat Miodrag Belodedici. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!