Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan: ”Nu vă este rușine?”

Dumitru Dragomir Miodrag Belodedici Fotbal intern Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 20:04
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 20:03

Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan după meciul de adio al Generației de Aur.

Fostului mare fundaș român i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, după ce oamenii legii au constatat că a conduc în stare de ebrietate.

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan: ”Nu vă este rușine?”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a reacționat după ce lui Belodedici i-a fost reținut permisul și a ținut să puncteze că fostul internațional ar fi trebuit iertat de oamenii legii.

”Lasă-mă că îmi e rușine. El nici măcar nu bea. S-a nimerit să fie și el la o petrecere cu băieții. A dat noroc. Pe Năstase era să-l omoare. Îmi e o rușine! Ăsta este de o corectitudine care nu există. Îi suspenzi și 3 luni permisul.

Nu vă este rușine? Când știi sigur că ăsta nici nu bea. Mi-a fost rușine când am citit. Acești oameni, care au făcut treaba asta, nu mai sunt de respectat. Ce lege să aplici bă frate? Băi oameni buni, mai există și legea bunului simț.

Sunt situații în viața asta în care trebuie să-i zici porcului sărut mâna. Dacă ai văzut că are 0.08, lasă-l. 0.08 înseamnă o jumătate de pahar de vin. Nu e normal! Mai faci și comunicat.

Pe Năstase l-au jucat în picioare. Ilie Năstase îl înjura pe Trump pe terenurile de tenis. Și ăștia i-au pus genunchii pe gât ca să-l omoare. Prințul de Monaco știe să înjure în românește de la Năstase.

E o rușine ce se întâmplă! Chiar dacă au respectat legea. Dacă eram polițist îl duceam eu acasă. Asta trebuia să-i facă. Erau de felicitat polițiștii dacă făceau asta. Eu le propuneam să le dea și o primă.

Fiul meu a depășit viteza legală cu 2km. I-au luat carnetul două luni pentru asta. Dacă radarul a fost defect? Peste tot în lume este o marjă. La noi nu există. Îți ia glanda!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Cum a reacționat presa sârbă despre cazul Belodedici

"A câștigat titlul de campion european în 1991, iar acum va trebui să meargă la poliție! Belodedic s-a urcat la volan după petrecerea de ziua de naștere, iar la scurt timp a fost oprit de poliție și i-a verificat alcoolul din sânge. Potrivit rapoartelor din România, polițiștii l-au urmărit pe Belodedici prin rotație, iar în urma testului etilotest i-a fost retras permisul de conducere pentru 90 de zile

În weekend, Belodedic a participat la un meci de fotbal românesc 'generația de aur' împotriva altor veterani conduși de Jose Mourinho de pe bancă. În cariera sa, Belodedici a fost de două ori campion european, cu Steaua și Steaua Roșie", a scris publicația sârbă Hot Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!