Mircea Lucescu, detalii de ultima ora despre situatia lui Danut Lupu: "Copos il ajuta foarte mult, sunt in contact si eu cu medicii!"

Mircea Lucescu, detalii de ultima ora despre situatia lui Danut Lupu: "Copos il ajuta foarte mult, sunt in contact si eu cu medicii!"

Danut Lupu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, aflandu-se in prezent la terapie intensiva.

22:40 Lucescu despre situatia lui Danut Lupu: "De doua zile ma ocup de asta foarte serios, Copos e cel care-l ajuta foarte tare. A vorbit cu doctorul Streinu Cercel, Danut are parte de medicamentatie suplimentara. Eu tin legatura cu doctorita Iliescu, ea se ocupa de el. Ii transmit lui Danut o imbratisare enormal. E un baiat foarte bun, unul dintre cei mai talentati jucatori ai nostri. Acum e mai bine, vorbesc cu sotia lui, sunt la curent cu ce se intampla" (Digisport)

17:24 Din informatiile obtinute de www.sport.ro, starea lui Danut Lupu s-a imbunatatit in ultimele ore. "E mai bine, raspunde la tratament", a spus o sursa apropiata lui Lupu pentru site.
_______________________________________________________________________________________
Problemele medicale din trecut ale fostului fotbalist i-au facut pe medici sa fie rezervati in ceea ce il priveste. Vestile doctorilor sunt, insa, bune. Starea lui Danut Lupu s-a ameliorat. 

Nivelul de oxigen al fostului dinamovist este de 85%, avand nevoie de ventilare mecanica in conditiile in care nivelul optim se ridica la 95%. 

Doctorii de la Spitalul Colentina au declarat ca fac tot posibilul pentru ca "starea de sanatate a pacientului sa evolueze in directia dorita. Danut Lupu este constient si cooperant", potrivit DigiSport.

Danut Lupu s-a ferit de Covid-19 avand in vedere ca facea parte din categoria persoanelor cu risc crescut dupa edemul pulmonar din 2015 peste care a trecut cu greu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parada de 1 Decembrie 2020. Cum va fi ceremonia de Ziua Naţională a României de la Arcul de Triumf
BRAT

Modifică setările cookies